ЗВУКОНАСЛІДУВАЛЬНИЙ ПРИКМЕТНИК СУЧАСНОЇ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ - Melnychuk, Roksolana (UKRLOGOS GROUP, 2024)
Основна маса звуконаслідувальних прикметників у сучасній німецькій мові утворюється в результаті суфіксації від основ відповідних дієслів. Вони характеризуються у німецькій мові досить широкою семантикою і, відповідно, сферою вживання та застосування у мовленні.
Keywords: Словоскладання; суфіксація; прикметник