Трофічна база Apis mellifera L. на території національного природного парку «Хотинський» - Миронюк, Олександр Васильович (My University, 2023)
Робота присвячена дослідженню трофічна база Apis mellifera L. на території НПП «Хотинський». У результаті досліджень автором розглянуто особливості рослинного покриву парку, сформовано авторську базу даних «Конспект видів-медоносів НПП «Хотинський», на основі чого проаналізовано ботаніко-таксономічну, еколого-ценотичну та функціональну (з акцентом на медоносні/пилконосні властивості) характеристики медоносних рослин, поширених на території даного природно-заповідного об’єкту. Робота містить вступ, три розділи з підрозділами, висновки, список літератури, що містить 45 джерел, і викладена на 65 сторінках основного тексту. Результати досліджень інтерпретовані 7 рисунками і 1 таблицею.
Keywords: НПП «Хотинський»; рослини-медоноси; пилконоси; медоносний потенціал; Apis mellifera L.