Превентивне виховання молодших школярів - Двірничук, Ольга Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі узагальнено результати аналізу теоретичних аспектів проблеми превентивного виховання: розкрито зміст ключових понять дослідження; подано типологізацію девіантних проявів у поведінці молодших школярів; висвітлено особливості здійснення превентивного виховання в освітньому процесі початкової школи та запропоновано методичні рекомендації щодо організації превентивного виховання молодших школярів.
Keywords: виховання; молодші школярі; девіантна поведінка; освітній процес; особливості превентивного виховання