Фінанси підприємств - Марусяк, Наталія; Марич, Максим (Видавництво "Рута", 2022)
Методичні вказівки побудовані з урахуванням вимог кредитнотрансферної системи організації навчального процесу та містять перелік питань, глосарій, практичні завдання, тести для самоперевірки, завдання для самостійної роботи, контрольні питання, список використаних джерел. Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: фінанси підприємств, фінансові ресурси, основний капітал, оборотний капітал, прибуток, дохід