Комп'ютерні мережі: методичні рекомендації та завдання для лабораторних робіт. - Матвій, Олександр; Черевко, Ігор (My University, 2023)
Методичні рекомендації містять завдання для лабораторних робіт та теоретичні відомості, необхідні для їх виконання, з дисципліни «Комп'ютерні мережі». Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань „Інформаційні технології” для спеціальностей “Комп’ютерні науки”, “Системний аналіз” та інших спеціальностей з подібною програмою вивчення дисципліни.
Keywords: стек протоколів TCP/IP; модель OSI; маршрутизація; Ethernet; WiFi