Основи програмування: методичні рекомендації до лабораторного практикуму - Івашко, Віктор Вікторович (My University, 2021)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму з предмета: «Основи програмування». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних інститутів та факультетів за спеціальністю: «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».