МИСТЕЦТВО ЯК КУЛЬТУРНО-ОСВІТНІЙ БРЕНД: ПРОБЛЕМИ І ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У виданні представлено тези доповідей, мистецько-творчі проєкти учасників IІ Міжнародного симпозіуму, присвяченого 150-річчю заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та 80-річчю заснування ЮНЕСКО. Висвітлено проблеми і шляхи розвитку мистецтва в сучасному культурному та освітньому середовищі як важливу платформу для налагодження діалогу науковців, митців і фахівців із різних країн світу. Для студентів, аспірантів, докторантів, викладачів, вчителів, науковців, практиків, усіх хто цікавиться тенденціями розвитку мистецтва у єдиному просторі культури та освіти.
Keywords: музичне мистецтво; музична освіти; декоративно-прикладне мистецтво; образотворче мистецтво і дизайн; архітектрура; містобудування; збереження культурної спадщини; література; культурний брендинг; сценічне мистецтво; хореографія; цифрове мистецтв; інтерактивне мистецтво; філософія; етики сучасного мистецтва; мистецтво в умовах війни