Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни “Інтелектуальні системи прийняття рішень” для здобувачів освітнього ступеня “магістр” зі спеціальності 124 – Системний аналіз / Упоряд. Юрченко І.В.– Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024. – 110 с. - Юрченко, Ігор Валерійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації спрямовані на вивчення теоретичного матеріалу та виконання завдань лабораторних робіт з навчальної дисципліни “ Інтелектуальні системи прийняття рішень” для здобувачів освітнього ступеня “магістр” зі спеціальності 124 – Системний аналіз.
Методичні рекомендації спрямовані на вивчення теоретичного матеріалу та виконання завдань лабораторних робіт з навчальної дисципліни “ Інтелектуальні системи прийняття рішень” для здобувачів освітнього ступеня “магістр” зі спеціальності 124 – Системний аналіз.
Keywords: Інтелектуальні системи прийняття рішень