Розподілені сервісні системи - Архелюк, Олександр (My University, 2021)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму з предмета «Розподілені сервісні системи». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних факультетів за напрямом «Інформаційні мережі зв’язку».
Keywords: розподілені системи, мережі, сервіси, лабораторні роботи