Управління розробкою та ризиками проєкту для людей із особливими потребами - Гасюк, Марія (My University, 2023)
Дана робота присвячена процесу організації управління розробкою та ризиками в проєкті для людей із особливими потребами. Було досліджено ризики для проєкту, що пов’язаний із розробкою програмного забезпечення для Буковинського реабілітаційного центру. Основним завданням даної кваліфікаційної роботи є ідентифікація та аналіз ризиків для проєкту, з метою подальшого коригування планів розробки та структури команди. Для цього було застосовано метод Дельфі, та залучено ряд експертів, які взяли участь у анонімному опитуванні із визначення найбільш ймовірних негативних факторів. За результатами даного опитування було зведено загальну статистику, розроблено шляхи реагування на вибрані ризики та проведено факторний та кореляційний аналізи для ризиків.
Keywords: проєктний менеджмент, управління ризиками, метод Дельфі, факторний аналіз, кореляційний аналіз