Сучасні аспекти формування брендингу територій - Зрибнєва, Ірина (Львівський інститут економіки і туризму, 2020)
В сучасних реаліях предметом конкурентної боротьби є не тільки товари й послуги, а й території міст, регіонів і, навіть, країн. Економічний розвиток території напряму пов’язаний із її привабливістю для людей, як місцевих, так й тих, хто прагне саме на цій території жити й працювати, а також для інвесторів, туристів, тощо. Дієвою складовою управління територіями та інструментом створення їх позитивного образу є брендинг. Брендинг територій (Place Branding) є сучасним та перспективним напрямом наукових досліджень у світі та займає вагоме місце у політичній, соціальній та економічній політиці як окремої країни та її регіонів.
Keywords: Брендинг територій