Коучинг – як інструмент управління персоналом - Kobelia, Zoriana; Галанесі, Олександр (Proceedings of the 10th International Scientific and Practical Conference «Challenges in Science of Nowadays», 2022)
Сутність коучингу, як інструменту управління персоналом підприємства, його роль і місце в персоналі підприємства. Особливу увагу приділено інструментам і функціям коучингу, які найчастіше використовуються на підприємстві, з їх визначеннями та прикладами. Розглядаються різні типи тренерів. Розкрито сильні та слабкі сторони бізнес-коучингу та чому вони відбуваються. Представлено підходи до усунення основних перешкод для впровадження коучингу у бізнесі
Коучинг – як інструмент управління персоналом
Keywords: коучинг; управління персоналом; інструменти управління