Всесвітня історія. Історія Стародавнього Сходу - Кожолянко, Олена Віталіївна; Сич, Олександр Іванович (Чернівці, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
У виданні подано докладні плани семінарських занять, методичні рекомендації щодо ефективного опанування навчального матеріалу та авторські підходи до вивчення ключових проблем історії Стародавнього Сходу. Для студентів-істориків, а також культурологів, релігієзнавців, юристів і всіх, хто цікавиться витоками людської цивілізації та прагне поглибити свої знання з історії Давнього Світу.
Keywords: Всесвітня історія; Стародавній Схід; Стародавній Єгипет; Стародавня Месопотамія; Стародавня Індія