Оптимізаційні методи та моделі: вибрані завдання для тематичного контролю - Григорків, Василь Степанович; Григорків, Марія Василівна; Ярошенко, Олена Іванівна; Вінничук, Олена Юріївна; Скращук, Лариса Вікторівна (My University, 2022)
Посібник спрямований на вибірковий тематичний контроль базових знань із оптимізаційних методів та моделей. Особлива увага зосереджена на спеціальних класах моделей та методів багатовимірної умовної оптимізації, які охоплюють лінійне, нелінійне та динамічне програмування. До усіх зазначених у посібнику практичних завдань наведено відповіді, що позитивно впливає на ефективність самостійної роботи. Для студентів економічних та інших прикладних спеціальностей.