Корновенко С. В., Глібіщук М. В., Ільницький В. І., Компанієць О. В., Лозовий В. С., Пасічна Ю. Г., Тельвак В. П. Селяноцентричний феномен Української революції 1917-1921: аграризм. Черкаси, 2021. 244 с. - Глібіщук, Микола (Черкаси: ЧНУ, 2021)
Монографія містять результати досліджень, проведених за грантом Національного фонду досліджень України «Аграризм: селяноцентричний феномен Української революції 1917 – 1921 рр.» (реєстраційний номер 2020.02/0120).
Селяноцентричний феномен Української революції 1917-1921: аграризм. Черкаси, 2021. 244 с.
Keywords: Ук; Українська революція, аграризм