Історико-культурні рекреаційні ресурси поселень Волинської області - Добинда, Ірина Петрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У монографії викладені ідеї щодо вивчення історико-культурних ресурсів регіону, зокрема Волинської області. Проаналізовано ретро¬спективно-географічні особливості утворення та розвитку поселень, категорії історико-культурних ресурсів та їхнє використання. Здійснено історико-культурне районування Волинської області та на його основі запропоновані території пріоритетності розвитку історико-культурної рекреації регіону. Для викладачів і студентів географічних факультетів, тих хто цікавиться краєзнавством, туристичних підприємств регіону.
Монографія
Keywords: історико-культурні рекреаційні ресурси; ретроспективна географія; суспільно-географічна оцінка; потенціал ресурсів