Економіка і ціноутворення в галузі туризму. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Костащук, Володимир, Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
У виданні запропоновано різні варіанти практичних завдань для поглиблення теоретичних знань з проблем формування ціни в туристичній галузі та набуття практичних навичок визначення ціни туристичного продукту.
Keywords: Туризм, ціна туристичного продукту, методи цноутворення