ПРОБЛЕМА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ’Я ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ В НАУКОВОМУ ДИСКУРСІ - Гакман, Анна; Андрєєва, Олена (My University, 2021)
Мета дослідження – означити суть проблеми збереження здоров’я осіб похилого віку в науковому просторі. Методи дослідження: теоретичний аналіз спеціальної науково-методичної літератури, документальних матеріалів, абстрагування, компаративний аналіз, теоретичне прогнозування, систематизація
Keywords: Похилий вік, оздоровчо-рекреаційна рухова активність