Організація творчої діяльності на уроках образотворчого мистецтва в початкових класах з використанням пластичних матеріалів - Туряк, Богдана Дмитрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У процесі магістерського дослідження автором обґрунтовано особливості організації творчої діяльності на уроках образотворчого мистецтва в початкових класах з використанням пластичних матеріалів. Проаналізовано у наукових дослідженнях суть поняття «творча діяльність», охарактеризовано специфіка творчої діяльності молодших школярів, розкрито особливості уроку образотворчого мистецтва в початкових класах з використанням пластичних матеріалів. Проведено констатувальне дослідження стану організації творчої діяльності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва з використанням пластичних матеріалів. Здійснено характеристику педагогічних умов і визначено основні методи, прийоми та засоби організації творчої діяльності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва з використанням пластичних матеріалів
Keywords: творча діяльність; творчі здібності; пластичні матеріали; урок образотворчого мистецтва