Юрченко І., Ясинський В. Властивостi розв’язкiв стохастичних рiвнянь у частинних похiдних з марковськими параметрами // Матеріали міжнародної наукової конференції "Математика та інформаційні технології", присвяченої 55-річчю факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (Чернівці, 28-30 вересня 2023 р.).– Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2023.– С.356-357. - Юрченко, Ігор Валерійович; Ясинський, Володимир Кирилович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Досліджено властивостi розв’язкiв стохастичних рiвнянь у частинних похiдних з марковськими параметрами.
Keywords: стохастичні диференціальні рівняння; стійкість розв'язків