Економічна та соціальна географія світу - Чубрей, Олександра; Заячук, Мирослав Дмитрович (My University, 2009)
У запропонованому виданні розкрито теоретичні засади курсу «Економічна та соціальна географія світу». Висвітлено процес формування політичної карти світу, охарактеризовано міжнародні організації, дається оцінка світових природних ресурсів та основних рис географії населення, розглядаються загальні закономірності світового господарства. Охарак-теризовані історико-географічні регіони та окремі країни світу. Для учнів загальноосвітніх навчальних закладів.