ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ СТАНОМ НА 2019-2022 РОКИ - Чопа, Ганна (My University, 2023)
У сучасних умовах конкурентної боротьби і швидкої зміни технологій корпораціям та державам необхідно швидко адаптуватися до змін. Це обумовлює дослідження наявного інструментарію та аналіз сучасних підходів до використання діджиталізації в управлінні соціальною сферою держави. На сьогоднішній день склалась ситуація, коли трансформуються та формуються нові інформаційні центри, а усі наявні сервіси поступово переходять у режим онлайн. Важливим є підвищення рівня знань громадян, що обумовлює актуальність моніторингу поточного стану речей у галузі соціальної роботи. Об’єкт дослідження: Цифрова трансформація соціальної сфери держави. Предмет: Ефективність використання різних методів діджиталізації у сфері надання соціальних послуг.
Keywords: соціальна робота; соціальне забезпечення; діджиталізація в Україні; іноваційні цифрові технології