Розвиток творчих здібностей дітей молодшого шкільного віку в таборі з денним перебуванням - Біленкова, Лідія; Костащук, Оксана (Center of Modern Pedagogy "Learning Without Borders" (Canada), 2021)
У статті розкрито теоретичні та методичні засади розвитку творчих здібностей дітей молодшого шкільного віку в пришкільному оздоровчому таборі. Проаналізовано погляди вчених на проблему розвитку творчих здібностей дітей молодшого шкільного віку, обґрунтовано організаційно-педагогічні умови розвитку творчих здібностей в здійсненні виховної роботи в пришкільному оздоровчому таборі.
Keywords: творчість; творчі здібності; творча особистість; творчий потенціал; пришкільний оздоровчий табір