ФОРМУВАННЯ МОТОРНИХ ТА ІМІТАЦІЙНИХ НАВИЧОК ДІТЕЙ З РАС - Лясота, Тетяна Іванівна; Цибанюк, Олександра Олександрівна (Чернівецький нац. ун-т, 2023)
Так, моторні навички – це система рухової активності всього організму дитини або окремих органів. Під моторикою розуміють послідовність рухів, які у своїй сукупності потрібні для виконання будь-якої певної задачі.