АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА - Терлецька, Юлія (My University, 2020)
Посібник побудовано на основі аналізу сучасних наукових підходів до змісту та інструментів антикризового менеджменту. Розглянуто теоретичні основи та методологічний інструментарій антикризового менеджменту в умовах ринкової трансформації економіки. Посібник складається з трьох модулів, які передбачають послідовне освоєння програми курсу за допомогою теоретичного матеріалу, логічних схем, графіків, таблиць, ситуаційно-аналітичних вправ, рольового тренінгу. Призначено для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.