Англійська мова для студентів-архітекторів. Посібник з вивчення англійської мови для факультетів архітектури та будівництва університетів - Krychun, Anna; Melnychuk, Natalia; Tsyntar, Natalia (My University, 2025)
Посібник спрямований на створення мовної бази для розвитку навичок читання та перекладу наукової літератури з подальшою передачею змісту. Відібрані автентичні тексти та завдання відповідають вимогам чинної програми курсу «Англійська мова для професійного спілкування». Навчальний матеріал сприятиме поглибленню знань студентів як з основного фаху, так і з уміння висловлюватися англійською мовою. Призначений для старших курсів університетів спеціальності «Архітектура та містобудування», а також для слухачів реферативних груп і всіх, хто прагне вдосконалити свої знання.