Особливості взаємодії загальних принципів з нормами, правилами та стандартами міжнародного права - Задорожна, Світлана; Задорожна, Світлана (Науковий вісник Чернівецького університету: Збірник наук. праць., 2015)
В даній статті досліджується взаємодія загальних принципів міжнародного права та норм міжнародного права, місце та роль загальних принципів міжнародного права в нормативній системі міжнародного права та міжнародного правопорядку вцілому. Безпосередньо розглянуто взаємодію загальних принципів міжнародного права із іншими його нормами, міжнародними стандартами та нормами так званого «м’якого права».
Keywords: міжнародне право, теорія міжнародного права, джерела міжнародного права, міжнародні стандарти, міжнародні норми, міжнародне «м’яке право».