АДАПТАЦІЯ МОЛОДІ ДО СОЦІАЛЬНИХ ЗМІН У ВЕЛИКОМУ МІСТІ - Кармалюк, Сергій (Національний університет «Одеська політехніка», кафедра психології та соціальної роботи, 2024)
У тезах розкрито особливості адаптація молоді до соціальних змін та трансформацій у великому місті. Визначено, що вплив міста на молодь є складним та багатогранним. Доведено, що успішна адаптація молоді до нового соціального середовища може сприяти розвитку її стійкості, гнучкості та інших важливих життєвих навичок
YOUTH ADAPTATION TO SOCIAL CHANGES IN A BIG CITY
Keywords: соціальна робота, адаптація молоді, соціальні зміни; соціальна робота, адаптація молоді, соціальні зміни