Цивільне право (загальна частина) - Кіріяк; Kiriiak, Оксана; Oksana; Burka, Aliona; Patsurkivskyi, Yurii; Halkevych, Serhii; Hudyma, Mariia (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлений та розроблений згідно з робочою навчальною програмою нормативного курсу «Цивільне право (Загальна частина)» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення нормативного курсу «Цивільне право (Загальна частина)». Для проведення лекційних і практичних занять зі студентами юридичних факультетів.
Keywords: цивільне право