Формування фонетичної компетентності учнів середньої школи за допомогою мультимедійних засобів і онлайн платформ - Мулик, Марія Юріївна (Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2024)
У роботі обґрунтовано, розроблено і перевірено методику організації пробного навчання з англійської мови з метою розвитку фонетичної компетентності учнів середньої школи за допомогою мультимедійних засобів та онлайн-платформ (MyEnglishLab). Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: мультимедійний засіб, освітня платформа, фонетична компетентність, пробне навчання