Сталий розвиток аграрного сектора як фактор довкілля - Kindzerskyy, Vitaliy (My University, 2023)
Функціонування аграрної економіки має тісний зв’язок із довкіллям. Підприємницька діяльність в аграрній сфері забезпечує нагальні потреби населення в продуктах харчування, підприємств різних секторів економіки у сировині, матеріалах, напівфабрикатах. Вирішуються економічні та соціальні питання на селі. Але при цьому аграрний сектор вважається одним із значних забруднювачів довкілля. Ефективним інструментом для запобігання негативного впливу на навколишнє середовище вважається концепція сталого розвитку та її екологічна складова.
Sustainable development of the agricultural sector as an environmental factor
Keywords: Аграрний сектор