Циркулярна економіка як модель сталого розвитку суб’єктів підприємницької діяльності на сільських територіях - Lopatynskyi, Yurii; Белей (Belei), Cвітлана (Svitlana) (My University, 2023)
Піднесення сільської економіки тісно пов’язане з розвитком підприємництва. Підприємницька діяльність забезпечує формування необхідних умов для комплексного розвитку сільської економіки, зокрема додаткового продукту на благо економічного і соціального добробуту села, сприяє розв’язанню соціальних проблем села. Сталий розвиток суб’єктів підприємницької діяльності на сільських територіях вимагає врахування економічних, соціальних та екологічних аспектів. Ефективним інструментом для забезпечення розвитку підприємницької діяльності на сільських територій відповідно до принципів стійкого розвитку та наявного ресурсного потенціалу може стати циркулярна економіка.
Keywords: циркулярна економіка