Фінанси, банківська справа та страхування. Грошовий обіг і публічні фінанси : підручник для бакалаврів - Нікіфоров, Петро; Бак, Наталія; Ткач, Євген; Легкоступ, Ігор (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
Перший том двотомного видання «Фінанси, банківська справа та страхування» охоплює цикл обов’язкових дисциплін підготовки фахівців з фінансів, банківської справи та страхування першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: «Гроші і кредит», «Фінанси», «Бюджетна система», «Податкова система». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи та страхування.
Keywords: гроші і кредит; фінанси; бюджетна система; податкова система