Інноваційні технології в освіті: навч. посіб. / В.В. Томаш, І.І. Никирса – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – 112 с. - Томаш, Василь Васильович; Никирса, Іван Іванович (My University, 2022)
У посібнику описані сучасні шляхи, засоби, форми та методи інноваційного навчання, що відповідають вимогам сучасного інформаційного суспільства. Для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Середня освіта» та «Професійна освіта», вчителів закладів середньої освіти і викладачів закладів професійно-технічної освіти.