ЗЕМЛЕРОБСТВО. Бур’яни і сівозміни - Смага, Іван Степанович; Черлінка, Василь Романович; Романюк, Василь Васильович; Цвик, Тетяна Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику висвітлено класифікацію, біологічні особли-вості бур’янів, агротехнічні та біологічні заходи боротьби з ними, а також застосування гербіцидів на посівах основних польових культур. Розкрито наукові основи, класифікацію та специфіку сівозмін для різних грунтово-кліматичних зон. Для студентів агрономічних та землевпорядних спеціальностей вищих навчальних закладів, викладачів і спеціалістів відповідного профілю.
Keywords: Класифікація; Біологічні особливості бур'янів; Агротехнічні та біологічні засоби боротьби; Застосування гербіцидів; Сівозміни для різних грунтово-кліматичних зон