Литовський досвід здійснення соціальної роботи в сільській місцевості - Попов, Олександр (My University, 2024)
У тезах розкрито сутність понять «сільська місцевість» та «сільська громада» у Литві, проаналізовано литовський досвід здійснення соціальної роботи у сільській місцевості.