Розробка концепції панорамного готелю для розвитку тематичного туризму (на прикладі Норвегії). - Князькова, Єлизавета Артемівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці концепції панорамного готелю для потреб специфічного та тематичного туризму. Готельний заклад розглядається як складова інфраструктури туризму, що забезпечує не лише комфортне проживання для гостей, але також виступає важливим елементом туристичного розвитку Норвегії. У роботі проаналізовано сучасні тенденцій, управління та розвитку сучасного готельного бізнесу, орієнтованого на збереження сервісних потреб, а також формуванні незабутніх вражень від перебування в тематичних панорамних закладах. Основна мета роботи є розробка та формування концептуального підходу у створенні панорамного готелю та виявлення основних напрямків тематичної атрактивності для сучасного закладу розміщення.
Keywords: Готель, концепція, панорамний вид, клієнти, тематичний туризм, заклад розміщення, основні послуги.