English for specific purposes: expand and test your knowledge. Part 2 - Ковалюк, Юрій Володимирович; Ковалюк, Мирослава Володимирівна (My University, 2024)
Навчальний посібник є збірником англійських новітніх текстів у галузі англійської мови для професійного вжитку. Запропоновано алгоритм роботи над текстом із серією вправ для розвитку лінгвістичної, професійно-орієнтованої, перекладацької та лінгвокультурної компетентностей студентів, які можна використовувати як в аудиторній, так і в позаудиторній роботі. Завдання спрямовані на розвиток і поглиблення англійської мови різногалузевого вжитку факультетів іноземних мов закладів вищої освіти. Посібник розрахований на здобувачів освіти усіх рівнів, а також для широкого загалу бажаючих вдосконалювати англійську мову для різногалузевого спрямування та лінгвокультурознавства.
Keywords: ESP, Business English, communication, translation