Берегиня української національної школи : (до 150-річчя з дня народж. Софії Русової) : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2006)
Бібліографічний покажчик літератури “Берегиня української національної школи” містить відомості про життєвий шлях, педагогічну та творчу діяльність відомого педагога, літературознавця, історика, громадського та політичного діяча Софію Федорівну Русову. Матеріал систематизовано у двох розділах: 1. Праці Софії Русової. 2. Література про життя і діяльність Софії Русової. До списку включені книги, статті з журналів, газет, збірників, які зберігаються у фондах Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича. Мета видання бібліографічного покажчика – популяризація науково-педагогічної спадщини Софії Русової та використання в практиці сучасної системи освіти України найцінніших її здобутків: відродження нації, утвердження рідної школи, мови, культури. Даний покажчик розрахований на наукових працівників, викладачів вузів, вчителів та вихователів, студентів, працівників бібліотек.