Фінанси страхових організацій - Федишин, Майя Пилипівна; Попова, Любов Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Видання містить методичні вказівки для самостійної роботи студентів під час вивчення курсу «Фінанси страхових організацій» – вступ, план лекцій, основні терміни і поняття, завдання для самостійної роботи, практичні завдання, питання підсумкового контролю, критерії оцінювання результатів навчання, методичні рекомендації до виконання науково-пошукових робіт список рекомендованої літератури. Для студентів усіх форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» закладів вищої освіти.
Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу
Keywords: Фінансова безпека; Фінансовий моніторинг; Управління страховою компанією; Рентабельність; Платоспроможність страховика; Фінансова стійкість; Фінансовий стан; Фінансовий результат діяльності; Витрати страхової компанії; Доходи страхової компанії; Страхові резерви; Грошові кошти; Фінансові ресурси; Страхові організації