ФОРМУВАННЯ ТРАНСВЕРСАЛЬНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - (:unkn) unknown (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2024)
В статті розкрито особливості трансверсальних компетентностей у системі професійної підготовки майбутніх фахівців Визначено сутність та зміст основних понять; розкрито фактори формування трансверсальних компетентностей у сучасному світі.
Keywords: трансверсальні вміння; трансверсальні компетентності; професійна підготовка майбутніх вчителів початкової школи