Талах М.В., Дворжак В.В. Навчальні проєкти у галузі аналізу даних та машинного навчання. Навчально-методичний посібник / Талах М.В., Дворжак В.В., – Чернівці: Технодрук, 2024. – 194 с - Талах, Марія Віталїївна; Дворжак, Валентина Володимирівна (Технодрук, 2024)
Посібник створений з метою підтримки різноманітної аудиторії, включаючи студентів, викладачів, дослідників та фахівців, які бажають поглибити свої знання та навички у сфері аналізу даних та машинного навчання. Підручник відкриває перед читачами можливості для самостійного розвитку та практичної реалізації отриманих знань у реальних сценаріях. Кожен розділ цього підручника фокусується на конкретній сфері для втілення навчальних проектів і надає вичерпний перелік тем, джерел даних та рекомендованих алгоритмів. Це дозволяє читачам створювати індивідуальні проєкти, враховуючи їхні інтереси та потреби. За допомогою цього підручника, читачі отримують можливість: – Здійснити практичні проєкти: Підручник надає необхідні знання та ресурси для створення та втілення власних проектів у сфері аналізу даних та машинного навчання. Це допомагає читачам закріпити свої навички та здійснити їх на практиці. – Підготувати себе до роботи в важливих галузях: Знання та навички, отримані завдяки цьому підручнику, допомагають готувати фахівців до роботи у сферах, де аналіз даних та машинне навчання відіграють велике значення. Це включає галузі, такі як наука про дані, індустрія, фінанси, медицина та багато інших.
Keywords: інтелектуальний аналіз даних, data mining