Розробка вебдодатку для майстерні по ремонту та обслуговуванню кавових апаратів - Пелепяк, Віктор (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі спроектовано та реалізовано вебдодаток, що дозволяє здійснювати ведення обліку кавових апаратів та записів їх обслуговування. Детально описано всі аспекти проектування програмного продукту, його програмної реалізації та використання. Розробку програмного продукту виконано засобами середовища IntelliJ IDEA, мови програмування Java, скриптової мови Typescript, а також фреймворків Spring Boot та Angular.