Бюджетний менеджмент. - Бак, Н.А.; Собкова, Н.Д. (Чернівецький нац. ун-т, 2021)
Розділ підручника для магістрів охоплює лекційний матеріал з курсу "Бюджетний менеджмент" з наступних тем: "Суть і складові бюджетного менеджменту", "Структура бюджету держави як об'єкта управління", "Бюджетний процес та його учасники", "Органи оперативного управління державним бюджетом", "Світовий досвід бюджетного менеджменту", "Бюджетне планування", "Виконання бюджету", "Звітність про виконання бюджетів", "Контроль за виконанням бюджетів".
Keywords: державний бюджет; місцеві бюджети; бюджетна система; бюджетний менеджмент; бюджетний процес