Розвиток та перспективи спортивного туризму в Закарпатській області: аналіз потенціалу та рекомендації для подальшого розвитку. - Дем’янчук, Олександра Сергіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Бакалаврська робота присвячена дослідженню сучасного стану та перспектив розвитку спортивного туризму в одному з найбільш привабливих регіонів України. Закарпатська область відома своїм багатим природним та культурним потенціалом, який створює сприятливі умови для розвитку різних видів спортивного туризму, таких як пішохідний туризм, велотуризм, каякінг, гірськолижний туризм тощо.
Keywords: спортивний туризм, Закарпатська область, туристична інфраструктура, стратегічні рекомендації, SWOT-аналіз, розвиток туризму.