Особливості розвитку гірськолижних курортів у Карпатському регіоні України - Рудейчук, Василь Михайлович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У даній роботі вивчались теоретико-методологічні засади по питанню розвитку гірськолижних курортів; проаналізовано історію розвитку та сучасний стан гірськолижних комплексів; наведено характеристику особливостей гірськолижних курортів, а також здійснено аналіз проблем та перспектив їх розвитку.
Keywords: гірськолижний туризм; гірськолижна зона; гірськолижний комплекс