Діагностика бізнес-проєктів та бізнес-інжиніринг - Kyfyak, Viktoria; Ksjondz, Sergiy; Kindzerskyy, Vitaliy (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальний посібник підготовлений для студентів, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та для всіх, кого цікавить критерії обґрунтування бізнес-проєктів та комплексний підхід до бізнес-інжинірингу. Посібник містить науково-методичні та практичні аспекти здійснення діагностики бізнес-проєктів та реалізації бізнес-інжинірингу. Для студентів денної та заочної форми навчання.