Бідність як основна проблема суспільства - Клевчік, Леонід (ЛЕФ, 2018)
В даний час глобальною небезпекою суспільства є загроза зубожіння населення. Безробіття, економічна і соціальна нестабільність, нездійсненність надій, крах планів інтенсифікують процес деградації населення. Стан бідності не дозволяє соціуму реалізувати свої потенційні можливості, а отже, розвиватися. Саме тому бідність пов’язують з регресом в суспільному розвитку.
Keywords: бідність; інформаційний менеджмент; макроекономіка; мікроекономіка