Страхування професійної відповідальності в Україні - Nykyforak, Volodymyr (Ін-т держави і права ім. В.М.Корецького НАН України, 2001)
У тезах проаналізовано правову природу договору страхування професійної відповідальності
Keywords: страхування; професійна відповідальність; договір страхування цивільно-правової відповідальності