Методика та методологія наукового дослідження - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, 2023)
Визначено особливості кваліфікаційної праці здобувача ступеня доктора філософії, принципи вибору теми та обґрунтування мети наукового дослідження, правила складання плану та технологію роботи над дисертацією. Пояснюються методологічні підходи до написання анотації, списку опублікованих праць за темою дисертації, вступу, розділів та висновків дисертації, даються методичні рекомендації до викладення змісту та оформлення дисертації, правила використання та оформлення літературних джерел тощо. Зазначено особливості експертизи порядок подання дисертації до спеціалізованої вченої ради та процедури її захисту, правила оформлення документів атестаціної справи. Для здобувачів вченого ступеня доктора філософії зі спеціальності 051 Економіка галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки.
Keywords: дисертація здобувача PHD; технологія роботи над дисертацією; експертиза і порядок захисту дисертації